Blue Sky blij met A. Molenaar Hoveniersbedrijf

Trainers en jeugdbegeleiders van badmintonvereniging Blue Sky uit Bergambacht werden onlangs aangenaam verrast door A. Molenaar Hoveniersbedrijf. Uit handen van directeur Marc Molenaar ontvingen zij een nieuw trainingspak met uiteraard de naam van de sponsor.

“Je mag deze sponsoring zien als een vorm van waardering voor alle inzet van de trainers en begeleiders in de richting van de badmintonjeugd van Blue Sky”, verwoordde Marc Molenaar zijn motivatie om de groep in het nieuw te steken. “Als bedrijf vinden we het daarnaast belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen. Dit is een mooie manier.”

Het trainersduo Ingrid van Zoest en Gert-Jan Seip was blij verrast met de geste van het in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud gespecialiseerde A. Molenaar Hoveniersbedrijf. “Voor onze uitstraling en herkenbaarheid bij wedstrijden en toernooien is het prachtig dat we deze pakken kunnen gaan dragen”, zegt Ingrid van Zoest. “Een mooie vorm van reclame voor zowel de club als de sponsor.”

Van Zoest, Seip en de overige vrijwilligers van Blue Sky zijn vol enthousiasme bezig om de jeugdafdeling van de Bergambachtse club tot nieuwe bloei te brengen. Vooralsnog slagen ze daar prima in. “We zien mooie ontwikkelingen, zowel in ledental als sportieve ontwikkeling”, stelt Ingrid van Zoest tevreden vast. “Momenteel hebben we zo’n 45 leden. Deze winter gaan we met zeven jeugdteams de competitie in. Wat dat betreft lijken oude tijden te herleven. Super positief!”