Blue Sky jeugd wint gemakkelijk

BERGAMBACHT – Jeugdteam 1 van BC Blue Sky heeft afgelopen zaterdag relatief gemakkelijk weten te winnen van hun Papendrechtse opponenten. In Papendrecht werd het 0-8.

Door de afwezigheid van Tieme Boer viel Kars Terlouw in bij de herendubbel. Jos van Haaren en Kars Terlouw wisten in 2 games de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de damesdubbel wisten Bianca van Herk en Lisa Tjeertes ook hun tegenstanders in 2 games te verschalken. Voor dat de singles gespeeld gingen worden, leverde dit alvast een 0-2 voorsprong op.

De eerste herenenkel van Jos van Haaren was redelijk spannend. Uiteindelijk wist Jos de wedstrijd wel naar zich toe te trekken in 2 games. Lisa Tjeertes zette de eerste damesenkel ook om in winst, zodat in een relatief korte tijd de Bergambachtenaren met 0-4 voorstonden.

De tweede herenenkel van Kars Terlouw werd eveneens in 2 games gewonnen, net als Bianca van Herk.

De twee mixpartijen hadden weinig druk meer op zich, maar ook die partijen, gespeeld door Kars Terlouw/Bianca van Herk en door Jos van Haaren/Lisa Tjeertes, werden gewonnen. Dit alles leverde een mooie 0-8 overwinning op.