Blue Sky kent een schitterend weekend!!

Op vrijdagavond 22 september had het eerste team een lastige uitwedstrijd tegen Shuttleq uit Krimpen aan den Lek! De 1e dubbel van Jelle van der Stoel en Gert-Jan Seip ging verloren, maar Ingrid van Zoest en Manouk van Vliet trokken de stand in een spannende damesdubbel weer recht. De jeugd, Jelle en Manouk, lieten zien dat zij de toekomst hebben, ze wonnen beiden de enkels. Iets wat Gert-Jan en Nadine Snoek niet konden zeggen: beiden verloren hun enkelpartijen.

Met een 3-3 stand moesten de mixdubbels gespeeld worden, Ingrid en Jelle wonnen solide hun mixdubbel. Heel anders ging het bij Gert-Jan en Nadine: de eerste game 21-23, de 2e game ging met 21-15 verloren en moest er een laatste beslissende 3e game gespeeld worden. Het was een spannende laatste game die uiteindelijk door Blue Sky werd gewonnen in 20-22. De 5-3 overwinning was veiliggesteld.

Het tweede team moest op papier de lastige uitwedstrijd spelen tegen BC Ommoord. Op zaterdagavond om 18.30 uur, dus improviseren voor een verantwoorde sportmaaltijd, maar de mannen waren er klaar voor. Martijn Wassink en Constant van Enkel verkeerde in een bloedvorm: De beide enkels werden ruim gewonnen en inspireerde Kees de Langen, die zijn enkel partij verloor, om alles uit de kast te halen voor de dubbelpartijen. Als “Diamonds in the Blue Sky” speelde de heren en alle dubbelpartijen werden in twee games gewonnen. Spijtig was de blessure aan de enkel van Constant van Enkel, met de kiezen op elkaar wist hij met Martijn de laatste twee punten binnen te halen. Een klinkende 7-1 overwinning. Blue Sky komt eraan en presenteert zich nadrukkelijk als titelkandidaat!!