Blue Sky wint laatste thuiswedstrijd

BS1 heeft zijn laatste thuis wedstrijd met 5-3 gewonnen van Schollevaar 4 en heeft hiermee goede stappen gezet naar het kampioenschap.

De hoofdmacht bij de jeugd van Blue Sky kwam moeizaam op gang. De heren- en dames dubbel gingen verloren. Edwin Verkerk rechte zijn rug en won zijn enkel in twee games. Manouk van Vliet verloor kansloos met 7-21 en 8-21. Jelle vd Stoel had het zwaar maar won uiteindelijk in drie games. Nadine Snoek had het eenvoudig en won in twee games haar damesenkel. De tussenstand na de enkels was 3-3.

De mixen, aan het begin van het seizoen nog lastig te winnen onderdelen, gingen redelijk eenvoudig naar Blue Sky. Manouk met Edwin en Nadine met Jelle wonnen beide in twee games. Blue Sky wint nu met 5-3 van directe concurrent Schollevaar en heeft er voor gezorgd dat Schollevaar geen†aanspraak meer kan maken op het kampioenschap.

De enige concurrent is Vridos wat met 8-0 zijn laatste wedstrijd moet winnen om nog een kans te maken. Als Blue Sky in de laatste twee wedstrijden 5 punten haalt wordt het kampioen in de U17 I klasse. Dit zou een bijzondere prestatie zijn omdat zij dit jaar, gepromoveerd uit de U17 II klasse, debuteren op dit niveau.

Volgend jaar promoveert BS1 in ieder geval naar de U19II klasse!