Eerste thuiswedstrijden jeugd 2011

Bergambacht – Met wisselende resultaten zijn afgelopen zaterdag (12 maart) de eerste thuiswedstrijden van de jeugdcompetitie afgewerkt.

Bijna alle teams komen in een klasse hoger uit vorig jaar dus het was behoorlijk wennen aan het hogere niveau. Het eerste team verloor met 6-2 van Selecta uit Dordrecht. (Zie elders op de site).

Blue Sky 2 ging met 8-0 onderuit tegen Randstad 5. De uitslag was redelijk geflatteerd. Er werden drie drie-gamers afgedwongen die uiteindelijk toch nog naar Randstad gingen.

Blue Sky 3 gaat voortvarend van start deze competitie. Dit team heeft al drie wedstrijden gespeeld en nog niets verloren. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 6-2 van Vridos 6 uit Giessenburg. Hiervoor hadden ze al eenmaal met 6-2 gewonnen en een keer gelijk gespeeld. BS3 staat nu dan ook aan kop in de F klasse.

Blue Sky 4 kan ook tevreden terug kijken op de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Zij speelden gelijk tegen Silver Shuttle 3. Ook zij spelen een klasse hoger dan vorig jaar.

Voor team 5 is het nog even wennen. Zij gingen kansloos ten onder tegen Shuttle-up 3. Het werd 8-0 voor de Sliedrechtenaren.

Team 6 verloor met 6-2 van Fly Over 4 uit Bleiswijk.

Team 8 had het zwaar maar kon toch terug kijken op een leuke ochtend. Ze verloren met 7-1 van Mix 12 uit Naaldwijk.