Gelijkspel voor Team 1

Het eerste jeugdteam van BC Blue Sky heeft afgelopen zaterdag in de eigen Waard met 4-4 gelijkgespeeld tegen Ouderkerk. In de redelijk spannende ontmoeting werden uiteindelijk dus de punten gedeeld.

Bij de eerste dubbels kwam er al een gelijke stand uitrollen. De damesdubbel werd gewonnen door Lisa Tjeertes en Bianca van Herk, maar de herendubbel van Tieme Boer en Jos van Haaren werd jammer genoeg verloren. Bij de daaropvolgende enkels hielden BC Blue Sky en Ouderkerk opnieuw gelijke tred met elkaar. Lisa Tjeertes won haar single, maar Jos van Haaren bleek de mindere partij tegen zijn Ouderkerkse opponent. Tussenstand: 2-2. Bij de tweede singles wist Bianca van Herk haar opponente te verslaan, terwijl Kars Terlouw in drie games het onderspit dolf. De uitslag hing nu af van de twee mixpartijen. Hierbij wisten Lisa Tjeertes en Tieme Boer in 3 games te winnen, maar verloren Bianca van Herk en Kars Terlouw. Eindstand:4-4.

Team 3 is goed op weg. Afgelopen zaterdag won dit team met 7-1 van Shuttlek. Zij staan nu twee punten achter Schoonhoven waar ze a.s. zaterdag tegen spelen.

Overige uitslagen:BS4 – Cross Smash 1-7 / BS5 – Alblasserdam 0-8 / BS7 – Maassluis 0-8 / BS8 – Maassluis 3-5