Genieten op toernooi BC Schollevaar

Genieten!
Dat is het geweest. Genieten, voor ons als begeleiders, voor alle kinderen, voor alle ouders. Genieten was het zelfs voor anderen die blij werden van het enorme team van 26 jeugdleden(!) waarmee we in Schollevaar waren, van het enthousiasme van ons als vereniging, van de rode koppies van
onze jeugdleden en van de soms verrassende winstpartijen.

Genieten was het voor ons dat zo veel ouders langs zijn geweest, enthousiast waren, meer wilden
weten. Genieten was het om te zien hoe de oudere jeugdleden de tijd namen om de jonkies soms te helpen. Genieten was het om te zien hoe sportief onze jeugdleden zijn, hoe de shuttles steeds keurig werden aangegeven! Genieten was het om te zien dat iedereen het beste uit zichzelf haalde. Soms wordt dat beloond met winst, soms is de beloning dat je meer dan 10 punten scoort tegen een topspeler. Genieten is het geweest dat iedereen dat ook op die manier kon zien. Winnen is het beste uit jezelf halen!

Genieten met de hoofdletter G was het voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor diegene die met een prijs naar huis gingen. Trots zijn wij op jullie allemaal, maar hoe gaaf is het om je eerste toernooi met een beker thuis te komen. Gefeliciteerd Louise Zielman U9, 2e plek single, U11 meisjes Dominique Frank 2e plek, jongens enkel U15 2e plek Maarten Seip, dubbel U9/11 2e Romee vd Hoek en Dominique, jongens dubbel U11/U13 Mark vd Heide met wanted partner.

Met speciale dank aan de ouders die de hele dag langs de
lijn gestaan hebben om Gert-Jan te ondersteunen bij het coachen.

Ingrid en Gert-Jan