Gratis Jeugdinstuif bij BC Blue Sky

Badmintonclub Blue Sky in Bergambacht heeft ruimte voor meer jeugd. Om laagdrempelig kennis te maken met de badmintonsport wordt wekelijks een instuif georganiseerd. Op de vrijdagen 17, 24 en 31 mei, van 18.30-19.15 uur, kan jeugd van 5 t/m 12 jaar gratis komen badmintonnen. Want Badmintonnen is leuk en gezond! Graag gymschoenen en -kleding mee. Voor de rest zorgt de club.  Aanmelden is niet nodig. Welkom!

Badmintonclub Blue Sky is een club waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan, en waar iedereen welkom is.

Samen met de ervaren trainers, vrijwilligers en het bestuur werken we aan een club die breed toegankelijk is en waar iedereen zich thuis voelt. We zijn er trots op dat we verschillende doelgroepen en achtergronden in onze vereniging hebben. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier sport en dat er voor iedereen een aanbod is op zijn of haar badmintonniveau. Daarnaast zijn we een sociale club, we bieden toernooien aan om met familie of vrienden te komen spelen, en hebben veel plezier bij onze bbq’s (zonder smartphones, met spelletjes) en pubquizavond.

Badminton is toegankelijk én uitdagend. Bij badminton draait het net zoveel om inzicht en techniek als om conditie, snelheid en kracht. Badminton is eenvoudig te leren, maar vraagt de nodige oefening om volledig te beheersen. Het is een veelzijdige sport, zowel fysiek als mentaal.

Screenshot