Ondanks verlies, toch vertrouwen

Het eerste jeugdteam van BC Blue Sky heeft afgelopen zaterdag met 2-6 een thuisduel tegen BC Selecta(Dordrecht) verloren. Bij de ontmoeting in sporthal de Waard bleken de Dortenaren sterker.

Dit team speelt voor het eerste jaar in klasse D en speelde niet slecht, al werden de eerste twee dubbels verloren. Jos van Haaren en Tieme Boer bleken niet opgewassen te zijn tegen hun opponenten en Bianca van Herk en Lisa Tjeertes waren soms dichtbij, maar verloren uiteindelijk in drie games. Hierna speelde Jos van Haaren de eerste herenenkel, die hij na een redelijk interessante partij verloor. De eerste damesenkel van Lisa Tjeertes werd echter wel gewonnen, zodat na 4 van de 8 partijen BC Blue Sky tegen een 1-3 achterstand aankeek.

De enkel van Kars Terlouw werd wel gewonnen in drie games, waardoor de marge verkleind werd: 2-3. De tweede damesenkel van Bianca van Herk duurde ook drie games, maar in dit geval trok Bianca aan het kortste eind en werd de voorsprong weer vergroot tot 2-4.
Vervolgens resteerden alleen de twee mixpartijen nog. Lisa Tjeertes en Tieme Boer verloren hun mixpartij en ook Kars Terlouw en Bianca van Herk lukte het niet tegen de Dortse opponenten.

Eindstand: 2-6.