Sfeervolle CK2013 Blue Sky

Zaterdag 15 juni heeft, als afsluiting van het seizoen, de jaarlijkse clubkampioenschappen van BC Blue Sky plaatsgevonden.

Edwin Verkerk, Manouk van Vliet bij de junioren (13 tm 18 jaar) en Leonard Visser bij de aspiranten (9 tm 12 jaar) wisten alle drie de drie onderdelen te winnen. Zij werden kampioen in Heren/Dames enkel, Heren/Dames dubbel en Gemengd dubbel.

Het was een sfeervolle dag in Zalencentrum de Waard. De opkomst was groot. Meer dan tweederde van de leden had zich voor deze onderlinge strijd opgegeven. Er was veel publiek door de dag heen wat de sfeer alleen maar ten goede kwam.

In de welpenafdeling (6 tm 8 jaar) ging de strijd tussen Lydia Broere, Caroline Linge, Iris Speksnijder en Jorranne Linge. Hier ging het niet zo zeer om het winnen maar wel om het meedoen. Uiteindelijk†mag Joranne Linge zich clubkampioen noemen.

Bij de aspiranten ging de strijd bij de meisjes tussen Lisa de Ridder en Femmie Treurniet. Femmie won haar enkel in drie games. De eerste game ging nog naar Lisa met 21-13. Daarna zette Femmie de wedstrijd naar haar hand en won de twee volgende games (21-10/21-14). Verassend derde werd Nienke van Herk. Zij versloeg Jasmijn Galla op de derde en vierde plaats (21-6/21-11)

Bij de jongens wist Leonard Visser†alle onderdelen te winnen. In de enkel speelde hij in een poule en wist alle partijen te winnen. De tweede plaats was voor Auke Seip en op de derde plaats eindigde Arjan Croes.

De junioren meisjes is verassend gewonnen door Manouk van Vliet. Op de tweede plaats eindigde Lisa Tjeertes en de derde plaats werd veroverd door Nadine Snoek.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

De jongens junioren werd gewonnen door Edwin Verkerk. In de mooiste partij van de dag versloeg hij Jelle van der Stoel. Ze maakten er samen een hele mooie partij van die op het scherpst van de snede werd gespeeld. Jelle gaf prima tegenstand maar moest toch aan het kortste eind trekken hij verloor in drie games (21-17/20-22/21-13) waardoor Edwin zich een jaar lang clubkampioen mag noemen. De derde plaats werd veroverd door Kars Terlouw die in zijn partij om de derde en vierde plaats de zeer verassend spelende Richard Terlouw versloeg met 21-17 en 21-12

Bij de recreanten had een verrassend grote groep zich ingeschreven. Na jaren van afwezigheid kon er bij de dames weer gestreden worden om de clubtitel. Op de eerste plaats eindigde Mirjam van Houwelingen. Tweede werd Natasja Stuy en de derde plaats werd ingenomen door AmÈ Staal.

Bij de heren werd de strijd gewonnen door Dominique Stijsiger gevolgd door Kees de Lange op de tweede plaats en Freddy de Ridder op de derde plaats.

Overige uitslagen:

Welpendubbel: 1. Lydia Broere/Joranne Linge 2. Caroline Looren/Iris Speksnijder

Damesdubbel aspiranten: 1. Jasmijn Galla/Femmie Treurniet 2. Lisa de Ridder/Vera Stout 3. Nienke van Herk/LoÔs Koppe

Gemengddubbel aspiranten: 1. Leonard Visser/Jasmijn Galle 2. Hugo Speksnijder/Femmie Treurniet 3. Auke Seip/Vera Stout

Herendubbel aspiranten: 1. Leonard Visser/Hugo Speksnijder 2. Arjan Croes/ Auke Seip

Damesdubbel junioren: 1. Nadine Snoek/Manouk van Vliet 2. Marieke Looren/Claudia Stehouwer

Gemengddubbel junioren: 1. Edwin Verkerk/Manouk van Vliet 2. Richard Terlouw/Lisa Tjeertes 3. Jelle vd Stoel/Nadine Snoek

Herendubbel aspiranten: 1. Edwin Verkerk/Jelle vd Stoel 2. Steven Gardenier/Kars Terlouw 3. Dean Alblas/Richard Terlouw

Damesdubbel recreanten: 1. Mirjam van Houwelingen/Joyce Verduijn 2. AmÈ Staal/Natasja Stuy

Gemengddubbel recreanten: 1. Natasja Stuy/Kees de Langen 2. Joyce Verduijn/Mark de Wit 3.Erwin Verduijn/Mirjam van Houwelingen

Herendubbel recreanten: 1. Arie Looren/Erik Wassink 2. Robbert van Dam/Kees de Langen 3. Freddy de Ridder/Philip Treurniet

Foto’s op Facebook