Super Afsluiting seizoen!

Het kon niet op de afgelopen week. Een afsluitende bbq, een spelletjesavond, een pubquiz. En dan zijn we niet eens echt klaar met nog een regiokampioenschap en NK voor de deur. 

Deze feestweek startte met de traditionele BBQ bij Ingrid en Gert-Jan thuis. Een telefoonloze BBQ. Hoe bijzonder is dat in deze tijd. Maar vooral hoe gezellig was het! Zelfs ouders bleven na afloop een spelletje 30-seconds meespelen….

Vervolgens de laatste trainingsavond voor de jongste groep. Een leuk circuitje, georganiseerd door Jan, waarbij de kinderen aan hun ouders konden laten zien hoe goed ze geworden zijn. Natuurlijk eindigde dit met de bekende “afvalrace” waarbij ook ouders mee mochten doen. Met een pakje drinken en een klein prijsje konden deze kinderen terugkijken op een hele leuke avond.

Maar we waren er nog niet. Voor de andere trainingsgroepen was er de eerste Badminton Pubquiz van BC Blue Sky. Dit moet een nieuwe traditie worden, dat kan niet anders! 10 Teams streden om de eer van de allereerste wisselbokaal. 30 vragen over algemene badmintonkennis, Blue Sky geschiedenis en gekke feitjes van afgelopen seizoen. En de winnaar was…. Team Kanjers. 

Het was een topweek!