Tweede plaatsen bij sterk 3B Hoektoernooi

Bleiswijk. In het sterk bezette 3B Hoektoernooi hebben Udo Neet en Dick Wassink na een spannende finale aan het korste eind getrokken.

Zij verloren de finale in een drie gamer.
De eerste game ging nog naar de Bergambachtenaren maar in de tweede en derde game wist het sterke koppel van BC Fly Over de overwinning te pakken. Deze prestatie is knap omdat de dubbel van Fly Over een klasse hoger uitkomt dan onze dubbel. (Fly Over speelt hoofdklasse en BS eerste klasse).

Ook Petra Simons heeft in haar dubbel met wanted-partner Lianne Hartog (BC Meteoor red.) de tweede plaats veroverd. Alle tegenstanders kwamen hier ook in de hoofdklasse uit wat aangeeft dat ook deze prestatie bijzonder is. Ook deze finale werd in 3 games verloren.

De mixen Dick Wassink/Femke Boer, Udo Neet/Lianne Hartog en Petra Simons/Edgar Cramer kwamen niet ver. Voor Femke was helaas haar dubbel en de ook enkel een brug te ver. Edgar Cramer kwam in de dubbel met Roland v.d.Nat ook niet ver, ondanks dat ze veel verzet boden. Roland v.d.Nat presteerde heel goed in de enkelpartijen maar kwam helaas niet door de poulefase heen.

We hopen volgend jaar weer deel te kunnen nemen. Dan wel met een grotere delegatie van Blue Sky!

Dus…hou het laatste weekend van maart 2011 vast vrij zodat we de teamprijs mee naar huis kunnen nemen!

Petra Simons