Blue Sky-ers succesvol op het BBT

Trotse winnaars Constant en Philip en tweede plaats voor Micha en Nick tijdens het eerste BBT

Het Sortimo/Badminton Business Toernooi beleefde zaterdag zijn premiere in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk. Ruim twintig regionale bedrijven vaardigden teams af naar het sportieve evenement.

Na drie uur enthousiast badmintonnen mocht het team van Van Erkel Design Radiatoren (Constant van Erkel en Philip Treurniet) zich als winnaar noemen van het BBT. Tweede werd het team van Bewegingsstimulering.nl (Micha Gilberts en Nick Mayenburg). Aceve totaalinstallateurs legde beslag op ‘het brons’. De prijs voor meest opvallende speler ging naar Piet de Bruin van Tegelzetbedrijf de Bruin uit Stolwijk.

Mooi was ook de cheque van 752 euro die ’toernooidirecteur’ Marc Molenaar namens alle deelnemers mocht overhandigen aan Stichting Dagbesteding Krimpeneraard. Het bedrag was een optelsom van de bedragen van hoodfsponsor Sortimo, subsponsor A. Molenaar Hoveniersbedrijf en de inschrijfgelden van de aan het toernooi deelnemende bedrijventeams.

Het toernooi begon met een gezamelijke warming-up onder leiding van vier spelers uit het hoogste team van badmintonclub Sluyk/Lekkerkerk.

Daarna mochten de bedrijventeams de aan op. Onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers werd geestdriftig gestreden om de punten en werd er vooral ook veel gelachen.

Bron: Kontakt dinsdag 1 november 2016