Blue Sky jeugd blijft goed presteren

Bergambacht. Zaterdag 27 maart speelden team 1,2 en 3 hun thuiswedstrijden in de Waard niet zonder succes.

Blue Sky 1 zet haar zegereeks voort. Ditmaal was Vridos 5 uit Giessenburg het slachtoffer. Na de dubbels en de eerste twee enkels was de wedstrijd nog in evenwicht maar daarna werd alles gewonnen. De dames zorgen wederom voor de meeste punten. Annemiek vd Heuvel en Lisa Tjeertes bleven beiden drie keer ongeslagen. Tieme Boer, Jos van Haaren en Kars Terlouw wonnen elk 1 keer. De eindstand werd hierdoor 6-2 en hiermee verstevigd BS1 haar positie op de eerste plaats.

Blue Sky 2 staat na zaterdag op een tweede plaats met het zelfde aantal punten als de nummer 1 echter met een wedstrijd meer gespeeld. BS 2 won met ruime cijfers van BC Sluijk Lekkerkerk 11. Het werd 7-1. Alleen Minoek van Es kan haar singlepartij niet in winst omzetten het werd een spannende 3 gamer (21-18/18-21/9-21). Jelle van der Stoel, Daniel Bakker, Bianca van Herk, Edwin Verkerk en Marianne Visser bleven ongeslagen.

Blue Sky 3 deed ook al goede zaken. Na zaterdag staat BS 3 nu op de tweede plaats met maar 4 wedstrijdpunten minder dan de koploper. BS3 won tegen Vridos 7 met 7-1. Alleen de tweede herenenkel van Timon van Wijngaarden ging verloren. Nathan van Vliet, Danielle Looren, Manouk van Vliet en Nadine Snoek bleven ongeslagen.