Blue Sky met vier prijzen naar huis uit Bleiswijk

Zaterdag 5 oktober is de jeugd van BC Blue Sky met 15 spelers afgereisd naar Blijswijk voor het Fly Over jeugdtoernooi. En niet zonder succes. De jeugd kwam terug met twee eerste en twee tweede prijzen.

De meest succesvolle speelsters was Femmie Treurniet. Zij speelde in de klasse U13 en wist in de enkel de tweede prijs te veroveren en samen met Lisa de Ridder de eerste prijs in de meisjes dubbel.

Manouk van Vliet begon met haar vaste partner Nadine Snoek in de meisjes dubbel U17I. Helaas bleek na de eerste partij dat Nadine te veel last had van haar enkel blessure en moest uitvallen. Doordat er nog een dubbel koppel door blessures was uitgevallen kan Manouk met een wanted partner het toernooi voortzetten. Zij werd hierdoor eerste.

In de jongensdubbel U17I wisten Edwin van Verketk en Jelle vd Stoel net niet de hoogste plek te pakken. Zij werden na een zwaar bevochten laatste dubbel tweede.

Halverwege het toernooi hebben de gebroeders Dennis en Arless Tjin-Asjoe nog een clinic gegeven. Op een hele leuke en komische manier laten zij zien hoe leuk badminton is.

Hier nog de link naar de foto’s op onze faceboekpagina