Competitie gestart

Zaterdag 1 maart 2014 is de jeugdcompetitie gestart.

Blue Sky speelt dit jaar met 6 jeugdteams.

Jeugdteam 1 speelt in de klasse onder 17 jaar I, team 2 in de klasse onder 17 II. Voor beide teams geldt dit als een promotie naar een hogere klasse. Team drie speelt net als vorig jaar in de klasse onder 13 jaar. Het vierde team is net als vorig jaar ingedeeld in de klasse onder 11 jaar.

Team 5 is nieuw en is een meisjesteam wat uitkomt in de meisjes competitie onder 13 jaar. En team 6 is ook een nieuw team met allemaal nieuwe jeugdleden die uitkomen in de klasse onder 11 jaar.

Het tweede team is goed gestart met een gelijkspel tegen Shuttlek 2 (4-4). Het vierde team speelde eveneens in Krimpen aan de Lek tegen Shuttlek 4 en zij wonnen met 5-3.

Het derde team was al een week eerder begonnen, vorige week verloren zij tegen Cross Smash 5 in Werkendam met 5-3. Afgelopen weekend verloren zij met 6-2 van Vridos 5.

Het meisjes team speelde vrijdag avond tegen Schiedam. Helaas ging deze wedstrijd met 8-0 verloren.

Ook team 6 had het zwaar bij Fly Over in Bleiswijk. Zij debuteerde in de competitie met een 8-0 nederlaag. Belangrijk voor de spelers was dat zij het heel erg naar hun zin hadden. Hier is meedoen nog belangrijker dan winnen!