De jeugd grijpt de macht tijdens de 50ste clubkampioenschappen!!!!

Afgelopen zaterdag 9 september vonden de 50ste clubkampioenschappen plaats in een warme sporthal De Waard. Vanaf 9.00 uur  tot 18.30 uur werd er fanatiek gestreden om de eer en om de beste te zijn in je wedstrijdklasse!!
Bij de dames werd voor de derde keer op rij Manouk van Vliet kampioen bij de dames. In de finale versloeg zij Ingrid van Zoest en legde Laura Timmer beslag op de derde plaats.

Maar ook bij de dames klopt de jeugd nadrukkelijk op de deur! Talenten Senna de Boer, Bente Zuidgeest en Cynthia Stehouwer staan klaar om de volgende kampioenen te worden.

Bij de heren greep het 17 jarige!!! talent Tim de Mik  in een spannende driesetter de macht! De winnaar van de vorige twee kampioenschappen Arwin de Jong moest zijn meerdere in Tim de Mik erkennen. Good old Gert-jan Seip legde beslag op plek 3.

Dat de successen in de jeugdcompetitie niet op zich zelf staan bleek wel uit de intensieve strijd bij de jongens onder 17. Maarten Seip, Bastiaan Prins en Gideon van Meijeren lieten zich nadrukkelijk gelden en zullen het komende seizoen de senioren meer dan ooit uitdagen!!

Blue Sky kijkt terug op een meer dan geslaagd clubkampioenschap!!

Namens het bestuur van badmintonclub Blue Sky
Kees de Langen

Bekijk hier alle winnaars