Flitsende start jeugdcompetitie

Afgelopen weekend is de voorjaarscompetitie van start gegaan. En met succes! Het damesteam, bestaande uit Femmie Treurniet, Nienke van Herk, Vera Stout, Yvonne de Jong en Sarah Molenaar kwamen slechts moeizaam uit de startblokken. Niet verwonderlijk, ze spelen een klasse hoger dan vorig seizoen.

Het Jongensteam U15 begon daarentegen flitsend met een klinkende 7-1 overwinning in Lisse. De heren Nick van der Wind, Joel Simons, Nathan van Wijngaarden en Luka Rook wisten al hun partijen te winnen. Nieuwkomer Matthias Speksnijder verloor net aan zijn single in een spannende partij van 3 games.

Het tweede jeugdteam komt dit jaar voor de tweede keer op rij uit in een klasse hoger dan het jaar daarvoor. Met hun relatief jonge team van vooral 10-11 jarige spelen ze inmiddels U15. De verwachtingen waren dan ook niet al te hoog gespannen. Met een verrassende 4-4 overtroffen ze dan ook die verwachtingen!

Team 3 U13 wist zonder problemen tegenstander Ribad te verslaan. Gideon van Meijeren, Bastiaan Prins, Thijs van Vliet, Mirre Blanken, Hanna Kiss en Anniek Kraan lieten geen punt liggen. 8-0 was de einduitslag.

Ook team 4 deed het supergoed met een overwinning op Raptim. Rebin Shirwani won al zijn partijen, net als Nick Looijaard, Roxane wist 2 partijen op haar naam te schrijven. Marc van Delft 1. Samuel de Jong moet nog even wachten op zijn eerste winstpartij. Een Knappe 5-3 mocht dit team noteren.

Team 5 had het moeilijk tegen de topper Drop Shot uit Den Haag. Mark van der Heide mag trots zijn op het punt dat hij binnen heeft gesleept! De rest; Koen van der Heide, Rawien Shirwani, Danley Mourik, Dominique Frank en Rhodene Linge, heeft zich kranig geweerd.