Goede prestaties Jeugd Blue Sky

Bergambacht – Het 1e mix team van BC Blue Sky begon vrijdagavond 1 oktober jl in de 1e klasse met een 4-4 gelijkspel tegen BCRS 7.

Het was een langzame start van hoofdmacht van Blue Sky. Door de huwelijksreis van Udo Neet en Petra Simons miste het team twee spelers waardoor alle wedstrijden van september naar achteren geschoven moesten worden. Nu was het eindelijk zover. De herendubbel was meteen al een kraker. Udo Neet en Dick Wassink kwamen pas in de derde game los. Ze wonnen met 16-21/21-18/21-7. Helaas werd de damesdubbel van Cora Simons en Lisanne van Erk verloren in twee games. In de eerste herensingle moest Corné Kortlever even wakker worden. Hij verloor de eerste game onnodig maar stelde daarna orde op zaken. (17-21/21-9/21-10). Lisanne verloor daarna haar single in 19-21/18-21 waarna Dick Wassink er drie games voor nodig had om zijn tegenstander te verslaan. (21-14/19-21/21-18). Petra Simons verloor haar single in twee games wat de tussenstand weer in evenwicht bracht (3-3). De laatste en beslissende mix partijen zouden bepalen wat de eindscore zou worden. Ook hierin werd de helft gewonnen. De eerste mix met Corné en Petra ging in twee games verloren. Cora en Udo wonnen daarna vrij gemakkelijk in twee games †(21-18/21-16) waardoor de eindstand van 4-4 op de borden kwam.

Het tweede mixteam heeft zijn opwaardse lijn gevonden. Vrijdag werd ESPE Papendrecht met 6-2 aan de kant geschoven en afgelopen maandag werdt het zwakke BCRS 11 met 7-1 naar huis gestuurd. Roland van der Nat en Gert-Jan Seip bleven beiden ongeslagen over deze twee wedstrijden.

Herenteam twee wist een gelijkspel mee te nemen uit Zevenhuizen. Sibren Boer en Jeroen de Boom wonnen elk twee partijen. Yanick Stouthart won er een en Jelmer van Vliet ging zonder winst naar huis.