Nieuwe trainer BC Blue Sky

Jan Timmer, onder badmintonners in de regio een begrip, zal het seizoen 2010-2011 als seniorentrainer aan de slag gaan bij badmintonclub Blue Sky uit Bergambacht.

Nadat halverwege het vorig seizoen de toenmalige trainer met wederzijdse instemming opstapte zat de Bergambachtse badmintonclub tijdelijk zonder trainer. Timmer, badmintondier in hart en nieren, was bereid om tijdelijk waar te nemen. Dit bleek een goede zet; zowel Timmer als de competitiegroep waren zo enthousiast dat besloten werd een verbintenis aan te gaan. Voorlopig voor een jaar.

Met Timmer hoopt BC Blue Sky nieuw elan te brengen en op termijn terug te kunnen naar de gloriejaren van weleer. Doelstelling voor komend jaar is vooral groeien en 1 grote gezellige vereniging worden waarin voor iedereen die van badminton houdt ruimte is om te groeien, om te trainen. Bij Timmer staat presteren, het beste uit jezelf halen, voorop.

Jan Timmer was al eerder seniorentrainer bij Blue Sky, nu ruim 20 jaar geleden. Hij heeft de afgelopen jaren bij verschillende verenigingen training gegeven, maar is nu al weer jaren succesvol trainer van BC Sluyk Lekkerkerk. Dit zal hij ook blijven doen. Zelf was hij in het verleden op hoog niveau actief als speler (2e klasse landelijk).

Het trainingsseizoen voor competitiespelers start op woensdag 18 augustus. Vanaf maandag 23 augustus zal Jan Timmer gedurende 2 weken op zowel maandag- als woensdagavond training geven aan alle senioren. Recreanten zijn vrij om mee te trainen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in Sporthal De Waard.