Jeugd stoomt door!

Afgelopen zaterdag 15 juni werd door BC Blue Sky traditioneel het badmintonseizoen afgesloten met de jaarlijkse clubkampioenschappen, in een sportieve sfeer die af en toe zinderde van de spanning.
Arwin de Jong heroverde de titel ten kosten van Maarten Seip die als aanstormend talent een knappe tweede plek veroverde. Roland van der Nat werd derde.
Manouk van Vliet mag zich voor een 4e keer op rij clubkampioen noemen! Maar ook hier stoomt de jeugd door. Cynthia Stehouwer werd tweede en Benthe Zuidgeest wist in een slopende partij de derde plek te veroveren.

Bij de jeugd werd in de klasse A/B Mark van der Heide knap eerste. Een tweede plek was voor zijn broer Koen. Derde werd Nick Looijaard. In de categorie Meisjes A/B wist Kimberley Molenaar de finale in een derde game naar zich toe te trekken. José Noorlander werd tweede, Dominique Frank derde. Ook in de klasse C/D mag Mark van der Heide zich een jaarlang clubkampioen noemen, net als Dominique Frank. Tweede werden respectievelijk Luuk Dekker en Kimberley Molenaar, derde William van Beest en Dominique de Groot. In de jongste categorie werd Yenthe de Groot kampioen, Sem de Jong tweede en David de Bruin derde.

Overige uitslagen:
Gemengddubbel senioren: 1e Arwin de Jong/Ingrid van Zoest, 2e Gert-Jan Seip/Manouk van Vliet, 3e Maarten Seip/Cynthia Stehouwer
Herendubbel senioren: Armin/Gert-Jan, Maarten/Gideon, Roland/Bastiaan Prins
Damesdubbel: Manouk/Ingrid, Minne Berra Zeytin/Benthe, Senna de Boer/Cynthia
Gemengddubbel klasse C/D: Ivor Postma/Romee van den Hoek, Mathijs van den Hoven/Kimberley, Thijs de Haas/Dominique de Groot.
Herendubbel C/D: Luuk/Ivor, Thijs/Mathijs, William/Lyam van Hemert
Damesdubbel: Dominique Frank/Kimberley, Dominique de Groot/Iza vant Veld
Jongste dubbel: Yenthe/Lucas de Jong, David de Bruin/Sem, Lyam/David Stijsiger

Alle uitslagen en winnaars zijn hier te vinden