Senioren- en Jeugdcompetitie hervat

Afgelopen weekend (11 en 12 februari) is de competitie voor de senioren na de lockdown van afgelopen maanden weer hervat. De competitie zal langer doorgaan zodat toch alle wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Ook zijn de jeugdteams gestart met de tweede fase. Nadat de eerste fase na drie wedstrijden stil was gelegd. Zes van de zeven jeugdteams hebben dit weekend gespeeld.

Ons eerste mix team starte vrijdag hun wedstrijd tegen Raptim uit Gorinchem. Er werd met 4-4 gelijk gespeeld. Arwin en Auke verloren hun dubbel waarna Manouk en Ingrid de stand weer in evenwicht trokken. In de singles was BS duidelijk de sterkere partij. Zowel Jelle, Arwin als Laura wisten hun singles te winnen. Alleen Manouk verloor haar single in twee games. Met een 4-2 voorsprong ging BS met goede moed de laatste twee mixpartijen in. Helaas werden beide mix partijen van Ingrid/Jelle en Laura/Auke verloren.

Het eerste jeugdteam had een zware avond tegen het sterke tweede team van Schollevaar. Joas, Ruben, Cynthia, Senna en Maarten verloren kansloos met 8-0.

Overige uitslagen:
Heren 1 – Bodegraven 1: 4-4
Jongens 1 – SNA jongens 1: 1-7
Jeugd 2 – Schollevaar 4: 6-2
Jeugd 3 – Quintus 1: 5-3
Jeugd 4 – Zeemeeuwen 5: 7-1
Jeugd 5 – Schollevaar 6: 4-4
Jeugd 7 – Shuttlek 2: 2-6