Bericht van het bestuur

Beste Blue Sky-ers,

Een bijzonder badmintonjaar en dat was het!!

Door alle Corona maatregelen konden we eigenlijk nauwelijks aan spelen toekomen. De senioren mochten een paar maanden alleen singelpartijen spelen (maar dit kan natuurlijk niet tippen aan het dubbelspel…) tot ook dit in december niet meer mocht. Op het moment dat zaalsport weer tot de mogelijkheden behoorden bleek spelen in de Waard geen optie omdat de sporthal als priklocatie was aangewezen. Gelukkig konden onze jeugdleden in de loop van het voorjaar elkaar in de buitenlucht  weer ontmoeten. Weer en wind trotserend bleef het toch behelpen.

Vanaf eind mei konden we als vereniging gelukkig op vrijdagavond en zaterdagochtend gebruik maken van sportzaal De Meent in Schoonhoven, waar de senioren vanaf half juni zelfs weer dubbelpartijen konden spelen! Goed nieuws: men was het nog niet verleerd en wat was weer gezellig! Met een toernooitje met BC Schoonhoven werd het seizoen op maandag 12 juli afgesloten voor de senioren. Terwijl de jeugd op zaterdagavond 10 juli het seizoen afsloot met een gezellige BBQ bij Gert-Jan en Ingrid thuis.

Maar nu vooruit kijken!!

De Waard komt weer in handen van de sportverenigingen, na een periode waarin het maatschappelijk een belangrijke functie heeft gehad om het coronavirus eronder te krijgen door als vaccinatielocatie dienst te doen. Vanaf 15 augustus wordt de priklocatie ontmanteld. In september kunnen we de sporthal gewoon weer gebruiken om te badmintonnen. Vooralsnog staat maandagavond 6 september als eerste datum gereserveerd voor de senioren (vanaf 19.30 uur).

Voor de jeugdleden starten we al woensdag 1 september onder leiding van onze trainers Gert-Jan en Ingrid met hun hulptrainers. En natuurlijk wordt er op vrijdagavonden weer vrijgespeeld door elke enthousiasteling die maar wil!

De jeugdcompetitie zal eind oktober starten, de seniorencompetitie al wat eerder. We hopen dat we met veel teams kunnen deelnemen aan deze competities!

Voor de recreanten begint het seizoen zoals deze normaal eindigt, namelijk met een BBQ die op vrijdagavond 3 september wordt gehouden.  Je kunt je nog tot 25 augustus opgeven bij Kees de Langen (06-17996240/recreantenapp of langen1963@gmail.com).

Alvast een heerlijk vakantie gewenst en tot in september!!

Het bestuur

P.S. Wij houden uiteraard de actuele corona regels van de overheid in de gaten! Mochten er zaken veranderen zullen we dit via de recreanten- en jeugdapp laten weten.