Trainingen hervat

We zijn afgelopen woensdag weer begonnen met trainen. Dit doen we natuurlijk niet in de hal want dat mag nog niet maar gelukkig kunnen we gebruik maken van het terrein van Groenrijk/Stout. Het was superleuk om weer bezig te zijn en met elkaar te trainen. De wind maakt het soms lastig en er is nog geen echt net maar dat maakt niet uit. We hebben weer veel plezier.


Woensdag 2 juni gaat ook de derde groep weer starten.
De onderstaande mail is naar alle leden gestuurd. Geen mail ontvangen? Check je spambox of schrijf je in via het formulier wat je aan de linker onderkant van de website kan vinden.


Beste Leden,
Wat een feestje was dat, afgelopen woensdagavond! Al die blije gezichten, eindelijk weer trainen. Eindelijk weer een racket in je handen. Natuurlijk zou het nog leuker zijn in de zaal, zonder wind en met een echt net. Maar de lol was er niet minder om. En wat mooi om te zien hoe goed iedereen zich aanpast aan het nieuwe normaal van de 1,5m maatschappij. Voor de jeugd < 18 hoeven we daar vanaf nu minder rekening mee te houden, dat is fijn. Hoewel de trainers natuurlijk afstand zullen blijven houden.

Komende woensdag zijn wij er uiteraard weer, tenzij het regent. En wat ons betreft breiden we verder uit. Dus 3e groep…. vanaf half 9 zijn ook jullie van harte welkom. Laten we die conditie maar weer eens gaan opbouwen!

18:30 – 19:15: 1e groep
19:30 – 20:15: 2e groep
20:30 – 21:15: 3e groep

We weten dat vanaf 1 juli de binnensporten weer mogen starten. Op dit moment is het bestuur aan het uitzoeken of en hoe ook wij daar als badmintonvereniging iets mee kunnen. Normaal gesproken is immers het badmintonseizoen half juni afgelopen en de sporthal in de zomermaanden gesloten. De badmintonbond werkt momenteel aan een protocol voor herstart binnensport. In afwachting daarvan blijven wij van de gastvrijheid van Stout/Groenrijk gebruik maken.

Mochten we ivm weersomstandigheden besluiten dat de training niet door kan gaan dan zullen we dat uiterlijk 18 uur rondmailen.

Tot woensdag!

De trainers