BC BLUE SKY 50 JAAR

We bestaan als club inmiddels al 50 jaar. Dat is voor de meesten ongemerkt voorbij gegaan, maar daar gaan we wat aan doen. Bij een jubileum hoort nu eenmaal een feestje. En een bijzonder feest wordt het waar de huidige leden en oud leden elkaar ontmoeten.

Omdat we als leden het liefst ons favoriete spelletje spelen gaat het feest gepaard met een toernooi. Niet zomaar een toernooi, maar voor deze ene keer een bijzonder toernooi, namelijk blacklightbadminton (glow-in-the-darkbadminton).

De dag is zaterdag 28 september 2019. We zullen dan ergens in de middag beginnen. Het exacte tijdstip wordt nog nader bekend gemaakt.

Natuurlijk gaan we er van uit dat alle leden van alle leeftijden aanwezig zijn, maar het zou zo leuk zijn om ook oud-leden te begroeten en om hen uit te horen of zij nog wel eens badmintonnen. Dus als je oud-leden tegen komt nodig hen dan uit voor deze dag en nog beter daag hen uit voor een wedstrijd in het donker.

Nadat we ons hebben uitgesloofd op de baan is het tijd om wat te eten en ñ niet te vergeten ñ om wat te drinken. De dag wordt daarom afgesloten met een feestelijke barbecue.

Aanmelden voor het ÈÈn en/of voor het ander kan nu al bij mij (ridder8@kpnplanet.nl). Van de leden of oud-leden wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de barbecue. Denk daarbij aan Ä 5,00 per persoon. Geen geld toch (als je meer wilt bijdragen mag dat ook, hoor). Wat let je om je aan te melden. Doe 

dat vandaag nog.

Freddy de Ridder

Voorzitter BC Blue Sky en van de feestcommissie.