In 2023 start Team 1 met een spannend gelijkspel

Blue Sky 1 starte het nieuwe jaar tegen hekkensluiter Smashing Maasdam 1 en maakte er een spannend spektakel van. Nadat alle kruitdampen waren opgetrokken was de eindstand 4-4. Hiervoor waren ook nog eens 5 drie gamers nodig. Nadat de twee dubbels verloren waren (beide in drie games) zorgde Jelle van der Stoel en Manouk van Vliet voor weer een gelijke stand door hun enkels te winnen. Daarna mochten Tim de Mik en Ingrid van Zoest hun partijen spelen. Helaas voor Blue Sky gingen die verloren. Met een 4-2 achterstand werden de mixen van Ingrid met Jelle en Manouk met Tim gewonnen.

In de stand blijft BS 1 op de 5e plaats staan in de 6e divisie.

Veel makkelijke ging het de mannen teams op papier af. Beide wisten hun partijen met 8-0 te winnen.

Blue Sky Mannen 1 speelde tegen De Sjeve Sjuttel (een direct gevecht om de posities 6 en 7 in de stand) met nog wel drie drie-gamers op het scorebord maar Dominique Stijsiger, Henk de Mik, Corné Noorlander en Miquel Stijsiger wisten alle partijen te winnen. Hierdoor lopen de mannen van BS acht punten in op De Sjeve Sjuttel en scheelt het nu nog maar twee punten.

Bij Blue Sky Mannen 2 was het minder spannend. Alle wedstrijden werden in twee games gewonnen van Invictus dat laatste staat. Constant van Erkel, Kees de Langen, Marc Molenaar en Jan den Braber wonnen alles vrij makkelijk. BS mannen 2 heeft door deze winst nu de 4e plaats in de competitie ingenomen.