Nienke van Herk en Vera Stout winnen op RJC

Op het tweede toernooi in het regio jeugd circuit was er weer succes voor Blue Sky spelers. Deze keer was het tweedaagse toernooi bij Mix in Naaldwijk. Een eerste, een tweede plaats en een halve finale plaats waren de oogst.

Nienke van Herk en Vera Stout kwamen uit in U17 nylon. In het meisjes dubbel veroverden zij de titel door te winnen van Frederique Lenssen en Meike de Kraa van BC Pijnacker. Zij staan nu na twee toernooien boven aan in de ranglijst voor de damesdubbel.

In het gemengddubbel U15 speelde Auke Seip weer samen met Loise File van BC Schollevaar. Dat dit een goeie combi is bleek ook weer op dit toernooi. Werd vorig toernooi nog gewonnen, moesten zij nu hun meerdere erkennen in Ra˘l van Beukel van BC Mix en Maaike Moeliker van BC Schollevaar. Het werd een spannende drie-gamer. Auke en Loise staan nog wel eerste in de ranglijst na twee toernooien.

In het heren enkel U15 verraste Tim de Mik vriend en vijand. Hij drong door tot de halve finales waar hij stuitte op de winnaar van vorig toernooi Thomas van den Boom. Tim speelde een hele goede wedstrijd tegen Thomas maar dit was niet voldoende. In de ranglijst van de enkel staat Auke op de 4e plaats met 43 punten en Tim is met stip gestegen naar plaats 6 met 33 punten.

Het volgende toernooi is bij BC Delft op 25 en 26 november a.s.